Route naar Berkelstraat 181, 3061 JC Rotterdam


Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Rotterdam
Met tramlijn 7 richting Burg. Oudlaan (Erasmus universiteit). Uitstappen bij halte Vlietlaan. Loop in de richting van de tram mee; waar de Vlietlaan een bocht naar rechts maakt en overgaat in de Oudedijk ligt links de Berkelstraat. Nr. 181 bevindt zich aan het eind op de hoek Sophiastraat.
LET OP: GEDURENDE DE MAAND MEI EN JUNI IS DE BERKELSTRAAT OPGEBROKEN. Neem de Fuikstraat en kom via het Berkelplein naar de praktijk.
Van metrostation Voorschoterlaan
Loop naar tramlijn 7 (op de Oudedijk) richting Willemsplein. Uitstappen bij halte Vlietlaan. Loop vanaf de halte een stukje terug en waar de Vlietlaan een bocht naar rechts maakt en overgaat in de Oudedijk ligt links de Berkelstraat. Nr. 181 bevindt zich aan het eind op de hoek Sophiastraat.
LET OP: GEDURENDE DE MAAND MEI EN JUNI IS DE BERKELSTRAAT OPGEBROKEN. Neem de Fuikstraat en kom via het Berkelplein naar de praktijk.
Met de auto
A16, afslag Kralingen (vanuit het Zuiden linksaf, vanuit het Noorden rechtsaf). Bij de verkeerslichten rechtsaf en direct linksaf de Kralingse weg op. Bij de eerste rotonde rechtdoor (Kralingse Plaslaan). Bij de volgende rotonde linksaf (Karmelweg);
LET OP: GEDURENDE DE MAAND MEI EN JUNI IS DE BERKELSTRAAT OPGEBROKEN. Neen de Fuikstraat en kom via het Berkelplein naar de praktijk.
1e straat links (Libanonweg); 1e straat rechts (Jaffa); 3e straat rechts (Berkelstraat). Aan het eind van de straat (hoek Sophiastraat) bevindt zich de praktijk (nr. 181)

googlekaart

Sommige browsers, zoals Google Chrome, geven aan dat deze site niet volledig beveiligd is. We hechten eraan op te merken dat dit alleen geldt voor het doorgeven van gevoelige informatie als creditcardgegevens. Wees gerust: we vragen nooit om dit soort gegevens.